Maskiner fra Komatsu

Hesselberg Maskin AS er Norges offisielle Komatsu forhandler.
Vi har maskiner innen kategoriene:

Beltegravere: Se vårt utvalg herKomatsu-PC170LC-10-beltegraver-9

Komatsu er verdens største produsent av gravemaskiner og produserer beltegravere fra 0,9-800 tonn. Beltegraverne består av modeller i størrelsen 14-200 tonn. Maskinene kan leveres i en rekke varianter tilpasset den enkeltes behov, bla. som korthekk eller med hybrid teknologi.

Hjulgravere: Se vårt utvalg herKomatsu hjulgraver PW160

Hjulgraverne består av modeller i størrelsen 10-20 tonn, og kan leveres med et vidt spekter av utstyr. De større modellene leveres som standard med spakstyring, bomdemping og premiumsete. Maskinene er kjent for sin høye komfort, stabilitet og driftssikkerhet.

Minigravere: Se vårt utvalg herKomatsu PC35mr-5 minigraver

Minigraverne består av modeller i størrelsen 0,9-9 tonn.

Hjullastere: Se vårt utvalg her

Hjullasterne består av modeller i størrelsen 5-220 tonn, og kan leveres med et vidt spekter av utstyr. De mindre modellene har hydrostatisk drift, mens de større har konvensjonell transmisjon. Maskinene er kjent for sin høye driftssikkerhet, produktivitet, stabilitet og komfort.

Leddumpere: Se vårt utvalg her

Leddumperne består av modeller med nyttelast fra 28-40 tonn. Dumperne er kjent for sin høye komfort og driftssikkerhet, blant annet er hydropneumatisk fjæring og Komatsu traction control standard.

Dosere: Se vårt utvalg her

Doserne består av modeller i størrelsen 8-110 tonn, tilpasset den enkeltes behov; Beltebredde, type skjær, integrert maskinstyring etc. Maskinene er kjent for sin høye driftssikkerhet, produktivitet, stabilitet og komfort.

Gruvemaskiner: Se vårt utvalg her

Komatsu er en av verdens ledende produsenter av maskiner for gruvedrift. De produserer hydrauliske og elektriske gravemaskiner fra 250-800 tonn, og dieselelektriske tipptrucker med nyttelast fra 180-362 tonn.

Tipptrucker: Se vårt utvalg herKomatsu tipptruck HD325 produktkategori

Tipptruckene består av modeller med nyttelast fra 36-142 tonn. Truckene er kjent for sin høye komfort og unike driftssikkerhet. Hydropneumatisk fjæring og klassens minste svingradius er egenskaper som kundene verdsetter høyt.